๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜!

Wij waren er al bang voor maar veiligheid gaat boven alles.
De coronamaatregelen laten ons gรฉรฉn andere keus dan dit prachtige evenement af te lassen. Wij hebben even de ontwikkelingen afgewacht maar uiteindelijk moeten we de knoop doorhakken.
Dit betekent dat dit jaar op 3 oktober 2020 het moeten stellen zonder de inmiddels niet meer weg te denken lachavond. Jammer maar er is ook goed nieuws! Op 9 oktober 2021 gaan we er weer voor.
Wij hebben hierbij de keus om de beste artiesten, een mix van het programma van dit jaar en hetgeen wij al geboekt hebben voor 2021.
Wat te doen met de kaartjes die al verkocht zijn? U heeft 3 mogelijkheden:
– Kaartjes omwisselen voor de editie van 2021. Geen risico van prijsverhoging.
– Kaartjes retour waarna u uw geld terugkrijgt. *
– Laat maar zitten en u steunt de carnavalsvereniging.
Het is belangrijk om ons even te laten weten wat uw keuze is. Dit kan per e-mail bij Renรฉ Franssen (rene.franssen@live.nl)
* ๐˜”๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ถ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ, ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ทรณรณ๐˜ณ 01-10-2020 ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ-๐˜ฎ๐˜ข๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ ๐˜๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ
Het omwisselen van de kaartjes kan trouwens ook bij de start van de verkoop voor 9 oktober 2021. Gelijk oversteken.
Degene die al een kaartje hadden gekocht voor de editie van dit jaar zullen door onze commissie ook nog persoonlijk benaderd worden.
We zullen jullie op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen en hopen dat iedereen gezond en wel blijft. Een Lachende Bliek groet en tot volgend jaar!

Related Blogs