Prins Henk ll nieuwe heerser over het Bliekersriek

In een bomvol Bliekerspaleis onder het toeziend oog van vele Bliekers en Bliekerinnekes en andere carnavalsvierders is zaterdagavond om 23.11 uur de 59e Prins van de Bliekers gepresenteerd. Dit is zijne koninklukke Hoogheid Prins Henk d’n Twedde met zijn Adjudanten Robin, Eric en Frank.

Prins Henk d’n Twedde (Franssen) is een echte geboren en getogen Blieker. Hij heeft 4 broers en 1 zus en is 52 jaar. Prins Henk komt uit een koninklukke familie. Zijn vader Harrie was de 22e Prins van de Bliekers en zijn broers Theo en Rene gingen hem ook al voor in 1977 en 1987.

Prins Henk is al 22 jaar lid van de carnavalsvereniging waar hij een grote rol speelt in de jeugdcommissie, de optocht en Prinsen receptie op zondag. Ook is hij in het verleden nog bij vele andere commissies betrokken geweest.

Prins Henk zijn hobby’s zijn voetbal kijken, biljarten en hij is scheidsrechter bij de senioren van Volharding.

Prins Henk d’n Twedde was in 1995 Adjudant van zijn huidige Adjudant Eric en in 2004 van zijn huidige Adjudant Frank bij de Bliekers. De Adjudanten Robin (Arts), Eric (Pingen)en Frank (Kertsen) zijn ervaren carnavalsvierders. Eric en Frank gingen Prins Henk voor als Prins van de Bliekers. Eric in 1995 en Frank in 2004. Robin is al jaren lid van de carnavalsvereniging.

Als slot de spreuk  van Prins Henk d’n Twedde en die luidt:

WAT ER OOK GEBEURD, ALLES KOMT GOED!!

Related Blogs