Toon en Mia Baltissen boerenbruidspaar van de Bliekers in 2019

Op zaterdagavond 13 januari werd het Aldewievebal in Maashees gehouden. In een overvol Bliekerspaleis wachtten de Bliekers en Bliekerinnekes in spanning af wie voorop zou gaan tijdens de Boerenbruiloft op carnavalsmaandag.

Om 22.49 uur begon het uitkomen. Prins Henk d’n Twedde speelde Miljoenenjacht. Na het openen van de vele koffertjes stond daar al gauw het gezelschap op het podium. Stipt om elluf over elluf stond daar het kersverse boerenbruidspaar: Toon en Mia Baltissen. Alle Bliekers en Bliekerinnekes waren aangenaam verrast en er werd tot in de late uurtjes feest gevierd.
Op carnavalsmaandag, 4 maart, treden zij in het onechte huwelijk. Iedereen is van harte uitgenodigd vanaf 16.11 uur.
Toon en Mia worden bijgestaan door:
Hun kinderen Rob de Jong, Heide Goemans, Marcel Smits en Marian Vermeulen
Margo de Hoog (getuige Toon)
Jos ten Holder (getuige Mia)

Related Blogs