Jeugdprins Lars en Jeugdprinses Lynn

Op zondag 3 februari was er in het Bliekersriek een bijzondere opname van Boer zoekt vrouw. Yvonne Jaspers was met haar crew afgereisd naar de Bliekers om enkele boeren aan een vrouw te helpen. Al snel bleek dat boer Henk, boer Robin, boer Eric en boer Frank geen kans hadden tegen Boer Lars die veruit de meeste brieven kreeg toegestuurd! Om de juiste keuze te maken nam boer Lars ze allemaal een weekendje mee naar een leuke plek in de buurt van Maashees. Nadat hij van het laatste weekendje terug was moest hij toch een keuze maken met wie hij samen op de boerderij verder wil…..

Het werd spannend in de zaal en vol verwachting keek men er naar uit wie het zou worden. Maar tot ieders verbazing was het niet boer Lars die tevoorschijn kwam maar Jeugdprins Lars! En er kwam ook geen boerinneke het podium op maar 5 enthousiaste meiden. Met voorop Jeugdprinses Lynn, vervolgens de nieuwe jeugdvorst Luca daarachter de jeugdnar Sophie en de 2 raadsleden Loes en Sara! Het feest en de jeugdraad was compleet en er werd voor de eerste keer tot laat in de middag carnaval gevierd met deze 6 toppers voorop. Het belooft dan ook een geweldige jeugdcarnaval te worden bij de Bliekers met als motto: “Ok al zien wej mit un klène road, wej zien tot veul ien stoat!

Related Blogs