Bas Franssen en Susan Linssen boerenbruidspaar van de Bliekers in 2020

Op zaterdagavond 11 jan. j.l., exact om elluf over elluf, kwam het nieuwe boerenbruidspaar uit in Maashees. Na een spannende quiz waren het de winnaars van die quiz die zich het boerenbruidspaar mochten noemen nl.: Bas Franssen en Suzan Linssen. Dit jaar heeft de boerenbruiloftcommissie gekozen voor een extreem jong paar.

Bas is slechts 25 jaar oud en zijn wonderschone bruid Suzan is pas 20 jaar oud. Met dit ultrajonge bruidspaar gaan de Bliekers een geweldig mooie boerenbruiloft tegemoet. Natuurlijk vieren ze dit niet alleen maar hoort daar een heel gezelschap bij. De onechte ouders van Bas zijn niemand minder dan Frits van Ochten en Yvonne Pingen. Suzan wordt bijgestaan door een prachtig ouderstel in de personen van Theo Vierlingh en Yvonne van de Pas.

Natuurlijk is er geen huwelijk dat voltrokken kan worden zonder de aanwezigheid van getuigen. Bas heeft als getuige gekozen voor de man die hij al zijn hele leven bewondert: René Franssen, zijn vader.

Suzan daarentegen heeft gekozen voor haar allerbeste vriendin: Janine Arts.

Met dit gezelschap kan het niet anders dan dat het een knalllende boerenbruiloft wordt op de carnavalsmaandag. Met de aanwezigheid van dit geweldige bruidspaar, hun onechte ouders, de getuigen, Prins Marius I met zijn adjudanten en niet te vergeten de fantastische Burgemeester en de übersexy Pastoor Oui-de-Tête jr. moet u weten dat u allemaal meer dan welkom bent op carnavalsmaandag om 16.11 uur in het Bliekerspaleis in Maashees.

De Bliekers kunnen in elk geval terug kijken op een ontzettend gezellig Aldewievebal waarbij de muzikale omlijsting werd verzorgd door de Puppy’s die de sfeer er wel in wisten te brengen.

Related Blogs